Класически италиански брускети за празничната маса
Mila | преди 17 часа
Брускетите са едно от онези малки удоволствия, които съчетават простота и елегантност в едно. Те са чудесно предястие, изискано допълнение към чаша вино или бърза, но впечатляваща закуска. С няколко качествени продукта и малко внимание към детайла можете да създадете ароматни хапки, които пренасят атмосферата на италианските винени барове във вашия
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА бисквити орео – 200 г масло – 100 г ЗА КРЕМА крема сирене – 500 г захар – 8 с.л. отделеният крем от бисквитите течна сладкарска сметана – 250 мл ванилов екстракт – 1 ч.л. ЗА ГАНАША течна сладкарска сметана – 250 мл млечен шоколад – 150 г НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Първо разделете бисквитите на две и отделете крема им в чиния.
Крутоните са едно от онези малки допълнения, които могат да превърнат една обикновена крем супа в нещо завършено, изискано и уютно. Домашните крутони превъзхождат готовите по всичко. Само си помислете за чудния аромат, текстура и чистота на съставките. Ето как да ги приготвите така, че да бъдат едновременно хрупкави отвън и приятно нежни отвътре. Необходими
Необходими продукти: Начин на приготвяне: Почиствате морковите, лука, сладките картофи и лука, нарязвате ги на едри парчета и ги изсипвате в тава, в която предварително сте поставили хартия за печене. Поръсвате ги с около 1/2 чаена лъжица сол, черния пипет и зехтина на тънка струйка, слагате и свежите розмарин и мащерка. Добавяте и 100 мл от бульона
В българската кухня има ритуали, които просто се преживяват. А приготвянето на питка е един от онези моменти, в които домът утихва, тестото се превръща в нещо живо под ръцете ви, а ароматът от фурната изпълва въздуха с чувство за принадлежност. Питката е символ на топлина, сплотеност и благословия. Предлагаме ви три варианта за приготвяне. Класическа
Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.