Топ вести

Рецепти

„Мързеливи“ чушки бюрек

„Мързеливи“ чушки бюрек

Необходими продукти: Начин на приготвяне: Чушките се разрязват и се разполовяват. Потапят се в брашно от двете страни и се нареждат в намаслена тавичка, като се покрива плътно дъното. Отгоре се наръсва натрошено сирене, пак се слага пласт чушки, пак сирене и така до приключване на чушките. Върху последния слой отново се слага надробено сирене. Разбиват

Тиквени изкушения за небцето - 3 страхотни рецепти

Тиквени изкушения за небцето - 3 страхотни рецепти

Тиквени изкушения, на които да се предадете точно в този сезон, е едно от най-добрите кулинарни решения. Предлагаме ви три рецепти, в които тиквата е основен герой. Салата с тиква, киноа и карамелизирани орехи Тази салата е пълноценна, балансирана и изключително елегантна. Подходяща е както за лек обяд, така и като предястие за вечеря. Тиквата придава

Класически ябълков пай

Класически ябълков пай

Необходими продукти за класически ябълков пай: 225 г брашно 140 г масло 3 големи ябълки 2 с.л. мед щипка канела щипка смесени подправки 1 яйце, разбито ванилов сладолед за сервиране Начин на приготвяне: Загрейте фурната на 200C. За да направите сладкиша, пресейте брашното в голяма купа и добавете маслото. С пръсти разбъркайте, докато всичко се смеси

Любимите рецепти на Зендая, Риана и Гуинет Полтроу, които да си приготвяме у дома

Любимите рецепти на Зендая, Риана и Гуинет Полтроу, които да си приготвяме у дома

Ястията, които обичат да похапват звездите не са толкова недостъпни и за обикновените простосмъртни. Те не се правят чак толкова сложно и всъщност съвсем спокойно може да ги приготвим у дома и изненадаме любимите си хора. Представяме ви три рецепти, които се оказват предпочитани от едни от най-известните знаменитости - Зендая, Гуинет Полтроу и Риана

Боб с кисело зеле

Боб с кисело зеле

Необходими продукти: Начин на приготвяне: Бобът се сварява с две глави ситно нарязан лук и 3 с.л. олио. В друг съд се сварява ситно нарязаната зелка. Щом стане готова се прехвърля при сварения боб. Една глава ситно нарязан лук се запържва в 3 с.л. олио и малко червен пипер. Яденето се залива при запръжката и се разбърква. Ако има нужда се посолява

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах