Топ вести

Рецепти

Рецепта на деня: Слепени орехови бисквити с течен шоколад

Рецепта на деня: Слепени орехови бисквити с течен шоколад

Необходими продукти: орехи - 300 г смлени бяло брашно - 80 г смляно в каменна мелница белтъци - 120 г кокосова захар - 100 г натурален шоколад - без захар какаов крем с лешници Начин на приготвяне: Разбийте белтъците със захарта до побеляване - около 7 минути. Захарта добавете на части с всяко увеличаване на степените на миксера. След това добавете

Сладкиш с обезмаслена извара

Сладкиш с обезмаслена извара

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси [email protected] и [email protected] За въпроси - тел. 942 25 31. КОЙ ГОТВИ

Бананов Трайфъл с крем

Бананов Трайфъл с крем

Разбийте сметаната със захарта и оставете в хладилника. Смесете маскарпонето с дулсе де лече. Разбъркайте добре. В прозрачна чаша натрошете малко от кексчетата. Изсипете няколко лъжици от крема с маскарпоне. Нарежете и подредете ред банани. Натрошете втори ред от кексчетата, крем и ред банани. Извадете сметаната от хладилника. Напълнете шприца и украсете

Пилешки филенца със зеленчуци по китайски

Пилешки филенца със зеленчуци по китайски

Необходими Продукти моркови - 2 бр. лимонов сок - 1 с.л. гъби - 150 г пресни пилешко филе - 400 г соев сос - 1 с.л. сол - щипка чушки - 2 бр. краве масло - 1 с.л. чесън - 3 скилидки сусамово семе лук - 1 малка глава зехтин - 2 с.л. * мерки и количества

Ризото с печено пиле, карамелизиран лук и вино

Ризото с печено пиле, карамелизиран лук и вино

Загрейте 2 супени лъжици зехтин в дълбок тиган на средна температура. В него запържете лука за 20 минути, докато се карамелизира и стане кафяв. Свалете от котлона. Добавете балсамикото, разбъркайте и оставете настрана. Загрейте останалите лъжици зехтин в друг тиган на средна температура. В него запържете ориза. Разбъркайте добре за около 2-3 минути,

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах