Без мляко и яйца - перфектните палачинки по време на пости се приготвят така
Actualno | преди един час
Тиквата е един от най-здравословните сезонни природни продукти. Тя е прекрасен източник на витамин С, Е и А, бета-каротин и множество антиоксиданти полезни за здравето. Богата е и на магнезий, важен за сърцето, мускулите и нервната система. Има множество ползи за организма при консумация, но тя е невероятно полезна и прилагана външно . Можете да подхраните
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ камби – 8 бр. лук – 1 бр. моркови – 2 бр. кашкавал – 150 – 200 г яйца – 8 бр. сол – 1 ч.л. краве масло – 1 – 2 с.л. олио – 2 – 3 с.л. чубрица – 1 ч.л. магданоз НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Лукът и морковите се нарязват на ситно и се задушават за 10 мин. в тиган с малко олио и сол. Камбите за ястието се почистват от семките и се нареждат
Необходими продукти: 110 г масло 110 г пудра захар 110 г брашно 2 яйца 1 лимон Сол За глазурата: 225 г пудра захар 3 с.л. лимонов сок 2 с.л. вода 2 лимона Начин на приготвяне: Първа стъпка от рецептата е да разбиете захарта с маслото много добре. Постепенно се добавят яйцата. Трябва да получите кремообразна смес. Брашното се пресява и се добавя към
Промените в климата имат отражение във все повече аспекти от живота ни. Ето защо архитекти от Лондон направиха иновативен град от джинджифилови къщички и сладки бонбони. Миниатюрни гари, мост от крехки бисквити и стадион от канела - всички те с аромат на джинджифилова Коледа. Този сладък град се намира в Музея на архитектурата в Лондон. За седма поредна
Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.