Топ вести

Рецепти

Кремсупа с тиквички

Кремсупа с тиквички

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ зехтин – 5 с.л. лук – 1 глава чесън – 2 скилидки моркови – 2 бр. картофи – 3 бр. тиквички – 2 бр. сол черен пипер мащерка – прясна девесил – щипка сметана – 150 мл НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ За перфектната кремсупа с тиквички тенджера слагаме 5 с.л. зехтин. Добавяме ситно нарязани 1 глава лук, 2 скилидки чесън и 2 моркова. Задушаваме зеленчуците

Брускети с ягоди и крема сирене

Брускети с ягоди и крема сирене

Загрейте фурната. Преди това качете решетката на по-висока степен. Намажете филийките с малко масло. Запечете хляба за няколко минути, докато хване лек загар. Извадете от фурната. Оставете да изстине малко. Намажете с крема сиренето. Декорирайте с ягодите. Поръсете отгоре с малко захар всяка брускета. Върнете обратно във фурната за 3 до 5 минути. Сервирайте

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах