Тайните на индийките за трайно отслабване
В индийската кухня се набляга на три основни неща: Дал (това са всички бобови храни като леща, боб и грах), Сабхи (зеленчуци) и Роти (техният плосък хляб, който се прави от пълнозърнесто брашно). Когато тези храни, които са много богати на фибри, се съчетаят, балансират храненето, засищат добре и дават повече енергия. Ето кои са основните правила,
Имунна система: Кои 5 плода ще ви пазят здрави тази зима
Д ори да все още не сте започнали „коледното пазаруване“, вероятно вече сте се сблъскали с лавини от празнични лакомства в супермаркета – огромни кутии с красиво опаковани шоколади и пайове, подредени на една ръка разстояние. Но зимата не е само сезон на добрата воля и излишните сладкиши, тя е всъщност най-доброто време да се насладите на разнообразие



