Майстор - готвач: Не изхвърляйте най-голямата кост от рибата, тя е лечебна

Майстор - готвач: Не изхвърляйте най-голямата кост от рибата, тя е лечебна

Освен като закрилник на моряците, рибарите, банкерите, пътешествениците, търговците и семейството, свети Николай Чудотворец е известен и като избавител на пленници и покровител на крадците. Това сподели сертифицираният нутриционист и професионален готвач и сладкар Мила Милър в предаването "Утрото на фокус" на Радио "Фокус". Интересен исторически факт,

Нутриционист: Не изхвърляйте най-голямата кост на рибата за Никулден

Нутриционист: Не изхвърляйте най-голямата кост на рибата за Никулден

© Освен покровител на моряците, на рибарите, на банкерите, на пътешествениците, на търговците, на рода и семейството, свети Николай Чудотворец всъщност е и избавител на пленници и покровител на крадците. Това разказа сертифицираният нутриционист и професионален готвач и сладкар Мила Милър в предаването "Утрото на фокус“ на Радио "Фокус“ с водещ Ася

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата, която ядем на Никулден, е лечебна и не трябва да се изхвърля. Някои хора я пускат в течаща вода, други я горят

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата, която ядем на Никулден, е лечебна и не трябва да се изхвърля. Някои хора я пускат в течаща вода, други я горят

© Освен покровител на моряците, на рибарите, на банкерите, на пътешествениците, на търговците, на рода и семейството, свети Николай Чудотворец всъщност е и избавител на пленници и покровител на крадците. Това разказа сертифицираният нутриционист и професионален готвач и сладкар Мила Милър в предаването "Утрото на фокус“ на Радио "Фокус“ с водещ Ася

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата е лечебна и не трябва да се изхвърля

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата е лечебна и не трябва да се изхвърля

© Освен покровител на моряците, на рибарите, на банкерите, на пътешествениците, на търговците, на рода и семейството, свети Николай Чудотворец всъщност е и избавител на пленници и покровител на крадците. Това разказа сертифицираният нутриционист и професионален готвач и сладкар Мила Милър в предаването "Утрото на фокус“ на Радио "Фокус“ с водещ Ася

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата, която ядем на Никулден, е лечебна и не трябва да се изхвърля. Някои хора я пускат в течаща вода, други я горят

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата, която ядем на Никулден, е лечебна и не трябва да се изхвърля. Някои хора я пускат в течаща вода, други я горят

© Освен покровител на моряците, на рибарите, на банкерите, на пътешествениците, на търговците, на рода и семейството, свети Николай Чудотворец всъщност е и избавител на пленници и покровител на крадците. Това разказа сертифицираният нутриционист и професионален готвач и сладкар Мила Милър в предаването "Утрото на фокус“ на Радио "Фокус“ с водещ Ася

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата, която ядем на Никулден, е лечебна и не трябва да се изхвърля. Някои хора я пускат в течаща вода, други я горят

Нутриционист: Най-голямата кост на рибата, която ядем на Никулден, е лечебна и не трябва да се изхвърля. Някои хора я пускат в течаща вода, други я горят

© Освен покровител на моряците, на рибарите, на банкерите, на пътешествениците, на търговците, на рода и семейството, свети Николай Чудотворец всъщност е и избавител на пленници и покровител на крадците. Това разказа сертифицираният нутриционист и професионален готвач и сладкар Мила Милър в предаването "Утрото на фокус“ на Радио "Фокус“ с водещ Ася

Идея за уникален бадемов сос, подходящ за пържен шаран

Идея за уникален бадемов сос, подходящ за пържен шаран

© На 6 декември отбелязваме Никулден и почитаме Свети Николай Чудотворец - покровител на морето, на моряците, на рибарите и като спасител на изпадналите в беда корабокрушенци. Според традицията, на Никулден се приготвя люспеста риба, най-вече шаран. Голата риба навява асоциации с бедност и тегоби. Люспите се почистват внимателно, така, че да не падат

Идея за уникален бадемов сос, подходящ за пържен шаран

Идея за уникален бадемов сос, подходящ за пържен шаран

© На 6 декември отбелязваме Никулден и почитаме Свети Николай Чудотворец - покровител на морето, на моряците, на рибарите и като спасител на изпадналите в беда корабокрушенци. Според традицията, на Никулден се приготвя люспеста риба, най-вече шаран. Голата риба навява асоциации с бедност и тегоби. Люспите се почистват внимателно, така, че да не падат

Рецепта за уникален бадемов сос, подходящ за пържен шаран

Рецепта за уникален бадемов сос, подходящ за пържен шаран

© На 6 декември отбелязваме Никулден и почитаме Свети Николай Чудотворец - покровител на морето, на моряците, на рибарите и като спасител на изпадналите в беда корабокрушенци. Според традицията, на Никулден се приготвя люспеста риба, най-вече шаран. Голата риба навява асоциации с бедност и тегоби. Люспите се почистват внимателно, така, че да не падат

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах