Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад
Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

© Предпочитанията към кафето и натуралния шоколад могат да бъдат генетично обусловени, смятат учени от Северозападния университет в САЩ. Изследването в сп. Scientific Reports показва, че хората с по-бърз метаболизъм на кофеина по-често избират горчиви продукти, като еспресо и натурален шоколад. Това обаче не се дължи на вкусовите възприятия и качество

Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

© Предпочитанията към кафето и натуралния шоколад могат да бъдат генетично обусловени, смятат учени от Северозападния университет в САЩ. Изследването в сп. Scientific Reports показва, че хората с по-бърз метаболизъм на кофеина по-често избират горчиви продукти, като еспресо и натурален шоколад. Това обаче не се дължи на вкусовите възприятия и качество

Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

© Предпочитанията към кафето и натуралния шоколад могат да бъдат генетично обусловени, смятат учени от Северозападния университет в САЩ. Изследването в сп. Scientific Reports показва, че хората с по-бърз метаболизъм на кофеина по-често избират горчиви продукти, като еспресо и натурален шоколад. Това обаче не се дължи на вкусовите възприятия и качество

Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

Учени откриха на какво се дължи любовта ни към кафето и черния шоколад

© Предпочитанията към кафето и натуралния шоколад могат да бъдат генетично обусловени, смятат учени от Северозападния университет в САЩ. Изследването в сп. Scientific Reports показва, че хората с по-бърз метаболизъм на кофеина по-често избират горчиви продукти, като еспресо и натурален шоколад. Това обаче не се дължи на вкусовите възприятия и качество

Учени откриха на какво се дължи любовта към към кафето и черния шоколад

Учени откриха на какво се дължи любовта към към кафето и черния шоколад

© Предпочитанията към кафето и натуралния шоколад могат да бъдат генетично обусловени, смятат учени от Северозападния университет в САЩ. Изследването в сп. Scientific Reports показва, че хората с по-бърз метаболизъм на кофеина по-често избират горчиви продукти, като еспресо и натурален шоколад. Това обаче не се дължи на вкусовите възприятия и качество

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах