Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?
Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

© Ракът на гърдата засяга всяка осма жена и въпреки че смъртните случаи са намалели благодарение на по-добрия скрининг и лечение, болните се увеличават, особено сред по-младите жени. Скорошно проучване показва, че химикалите в опаковките на хранителни продукти може да са една от причините за тази тревожна тенденция. Изследователите установили 189 химикала

Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

© Ракът на гърдата засяга всяка осма жена и въпреки че смъртните случаи са намалели благодарение на по-добрия скрининг и лечение, болните се увеличават, особено сред по-младите жени. Скорошно проучване показва, че химикалите в опаковките на хранителни продукти може да са една от причините за тази тревожна тенденция. Изследователите установили 189 химикала

Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

© Ракът на гърдата засяга всяка осма жена и въпреки че смъртните случаи са намалели благодарение на по-добрия скрининг и лечение, болните се увеличават, особено сред по-младите жени. Скорошно проучване показва, че химикалите в опаковките на хранителни продукти може да са една от причините за тази тревожна тенденция. Изследователите установили 189 химикала

Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

Защо опаковките на хранителните продукти ни разболяват?

© Ракът на гърдата засяга всяка осма жена и въпреки че смъртните случаи са намалели благодарение на по-добрия скрининг и лечение, болните се увеличават, особено сред по-младите жени. Скорошно проучване показва, че химикалите в опаковките на хранителни продукти може да са една от причините за тази тревожна тенденция. Изследователите установили 189 химикала

Консумирането на тази храна може да увеличи риска от рак с 50%

Консумирането на тази храна може да увеличи риска от рак с 50%

В последните години се правят много проучвания, свързани с карцинома. Едни от последните резултати сочат, че консумацията на сирене чедър и крем сирене може да увеличи риска от рак на гърдата с петдесет процента. Проучване от 2017 г., направено от Roswell Park Cancer Institute в Ню Йорк, изследва приема на млечни продукти на повече от 3000 жени в продължение

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах