Хрупкав паниран лук - идеалната гарнитура за бира по време на Европейското
Хрупкав паниран лук - идеалната гарнитура за бира по време на Европейското

Хрупкав паниран лук - идеалната гарнитура за бира по време на Европейското

Начин на приготвяне: лук - 2 глави, големи брашно - 120 г царевично нишесте - 40 г бакпулвер - 1/2 лъжичка чесън на прах - 1 лъжичка сол - 1 ч.л. черен пипер - 1/4 ч.л. газирана вода - 300 мл, студена галета - 220 г олио - за пържене Необходими продукти: Лука нарежете на шайби с дебелина 1/2 см. В голям съд смесете брашното, нишестето, бакпулвера,

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах