Как се готвят неустоимо вкусни телешки опашки
Как се готвят неустоимо вкусни телешки опашки

Как се готвят неустоимо вкусни телешки опашки

Телешките опашки, често наричани волска опашка или oxtail в международната кухня, са едно от онези месни удоволствия, които изискват време, търпение и любов към процеса. Този вид разфасовка е богат на съединителна тъкан и колаген, което означава, че при правилно готвене месото става изключително нежно и ароматът – дълбок и комплексен. Основната тайна

Коледна трапеза по джоба на всеки

Коледна трапеза по джоба на всеки

Коледната трапеза в българския дом винаги е била разказ. За земята, която ни е хранила. За сезоните. За умението да направиш много от малко. Дори днес, когато цените често ни карат да въздишаме още в магазина, традиционната българска кухня остава най-сигурният начин да сложим богата, автентична и празнична маса, без да изпитваме финансово напрежение

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах