Телешка яхния с гъби
Телешка яхния с гъби

Телешка яхния с гъби

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ телешко месо (за готвене) – 700 г гъби печурки – 250 г лук – 1 голяма глава моркови – 2 бр. домати – 2 бр, настъргани доматено пюре – 2 с.л. чесън – 3 скилидки бульон (телешки или зеленчуков) – 400 мл червен пипер – 1 ч.л. черен пипер – 1 ч.л. сол – 1 ч.л. дафинов лист – 2 бр. прясна мащерка – 1 с.л. олио – 3 с.л. масло – 30 г НАЧИН

Телешка зелева чорба

Телешка зелева чорба

Необходими продукти телешко месо (гърди или плешка) – 350 – 400 г прясно зеле – 300 – 350 г картофи – 2 бр. моркови – 2 бр. лук – 1 голяма глава домат – 1 нарязан на кубчета (или 2 с.л. доматено пюре) дафинов лист – 2 бр. черен пипер на зърна – 6 – 7 бр. кимион – щипка олио – 2 с.л. сол – на вкус пресен магданоз – за поднасяне Начин на приготвяне Телешкото

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах