Пролетна разядка с паламуд от Черноморски Улов
Пролетна разядка с паламуд от Черноморски Улов

Пролетна разядка с паламуд от Черноморски Улов

Необходими Съставки паламуд - 1 буркан паламуд Черноморски Улов с деликатно чеснов вкус лимонова кора - от 1 малък лимон лайм - кората на 1 бр. самардала - щипка (ако имате) лимонов сок - 1 с.л. крема сирене - 200 г помело - 1 бр. репички - 3 бр. черен хляб - чабата * мерки и количества

Есенна салата с пушен паламуд на Черноморски Улов

Есенна салата с пушен паламуд на Черноморски Улов

Необходими Съставки паламуд - 1 буркан пушен паламуд Черноморски Улов алабаш - 1 глава моркови - 2 бр. червена зелка - 1/4 малка чушки - 3 - 4 малки (вие изберете цвят) царевица - варена пресен лук - стрък соев сос лимони - 1 бр. * мерки и количества

Зимна салата с паламуд от Черноморски Улов

Зимна салата с паламуд от Черноморски Улов

Необходими Съставки паламуд - 1 буркан класически Черноморски Улов краставици - 2 бр. червен лук - 2 глави оцет - 200 мл захар - 100 г хляб - ръжен ядков хляб * мерки и количества

Домашна провансалска майонеза

Домашна провансалска майонеза

Необходими Съставки яйца - 1 бр. зехтин - около 150 мл лимонов сок - 1 с.л. сол - 1 щипка магданоз - 1 с.л. с връх, листа чесън - 1/2 скилидка (или цяла) горчица - 1 ч.л. риган - 1 щипка мащерка - 1 щипка * мерки и количества

Пролетна разядка с паламуда на Черноморски Улов

Пролетна разядка с паламуда на Черноморски Улов

Необходими Съставки паламуд - 1 буркан паламуд Черноморски Улов с деликатно чеснов вкус лимонова кора - от 1 малък лимон лайм - кората на 1 бр. самардала - щипка (ако имате) лимонов сок - 1 с.л. крема сирене - 200 г помело - 1 бр. репички - 3 бр. черен хляб - чабата * мерки и количества

Лятна салата с паламуда на Черноморски Улов

Лятна салата с паламуда на Черноморски Улов

Необходими Съставки паламуд - 1 буркан паламуд Черноморски Улов с ароматни билки кисели краставички - 200 г червен лук - 1 глава каперси - 50 г люти чушки - 1 бр. праз бял хляб - чабата * мерки и количества

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах