Задушени картофи с гъби
Задушени картофи с гъби

Задушени картофи с гъби

Необходими Съставки картофи - 800 г гъби - 150 г краве масло - 3 с.л. олио - 1 с.л. сол зелен чесън - 2 стръка копър - пресен черен пипер - 3 щипки смлян * мерки и количества Начин на приготвяне Картофите се обелват , нарязват на средно големи парчета и слагат в дълбок тиган със загрети масло и олио. Наливат се около 50 мл вода, след което се поставя

Бъркани яйца с киселец в лаваш

Бъркани яйца с киселец в лаваш

Необходими Съставки лук - 1 глава олио - 2 с.л. бекон - 70 г пушен яйца - 3 бр. сирене - 60 г прясно мляко - 60 мл киселец - 1 шепа листа черен пипер - 2 щипки смлян лаваш - 1 питка домати - 1 бр. * мерки и количества Начин на приготвяне Лукът се нарязва на дребно и задушава в тиган със сгорещено олио. Към него се прибавя нарязаният на дребно бекон

Пълнени гъби с кайма и бекон по АИП

Пълнени гъби с кайма и бекон по АИП

Необходими Съставки гъби - 12 бр. кайма - 250 г бекон - 100 г лук - 1 глава кисели краставички - 1 - 2 бр. моркови - 1 бр. магданоз кокосово масло - за готвене мащерка - суха риган - сух сол * мерки и количества Начин на приготвяне АИП е съкращение от Авто Имунен Палео протокол. Това е Лечебен протокол, насочен към хората, страдащи от автоимунни

На баницата мекото…

На баницата мекото…

Баничка с боза някога беше класика в жанра. Тази тестена закуска, изхранвала поколения нашенци, може да се срещне в много разновидности – със сирене или извара, със спанак, лапад, лобода или друга зеленина, с праз лук, кайма, зеле, майонеза, ориз, тиква, локум… Точена или с готови кори, баницата винаги ще ви отсрами пред нечакани гости, с нея може

Бирена салата

Бирена салата

Необходими Съставки картофи - 5 бр. бекон - 100 г зелен лук - 1 стрък яйца - 1 бр. майонеза - 100 мл горчица - 5 с.л. сол черен пипер маслина магданоз зехтин * мерки и количества Начин на приготвяне Сваряваме картофите и ги обелваме. В сгорещен тиган слагаме зехтин и запържваме бекона , който е нарязан на кубчета. След това чукваме яйцето в

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах