Царевични мъфини с бяло вино и боровинки
Царевични мъфини с бяло вино и боровинки

Царевични мъфини с бяло вино и боровинки

Необходими Съставки царевично брашно - 175 г фино брашно - 175 г бяло яйца - 1 бр. захар - 130 г бяло вино - 10 с.л. олио - 10 с.л. боровинки - 120 г пресни бакпулвер - 1 пакетче канела - 1 ч.л. сол - щипка * мерки и количества

Хрупкави пържени тиквички

Хрупкави пържени тиквички

Продукти 3 тиквички 50 г бяло брашно 50 г царевично брашно купа лед Начин на приготвяне Тиквичките се измиват, нарязват на пръчици и се посоляват. Овалваме в брашното (смесваме царевичното с бялото) и потaпяме за секунда в ледена вода (разтопеният лед е за фиксация). Пържим в нагорещеното олио.

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах