�������������� ������ � ������ � ��� �� ������ ������
Разнообразието от плодове през есенния сезон не е особено голямо, но ябълките си остават най-достъпните и обичани от българина. Те са част от онзи уютен кулинарен пейзаж, който мирише на детство, дърва за огрев и топъл пай. А днес ще ги превърнем в нещо едновременно елементарно и впечатляващо – карамелизирани ябълки с канела и ром. Бърза рецепта за
Най-есенният десерт – карамелизирани ябълки с канела и ром
© илюстративна снимка Разнообразието от плодове през есенния сезон не е особено голямо, но ябълките си остават най-достъпните и обичани от българина. Те са част от онзи уютен кулинарен пейзаж, който мирише на детство, дърва за огрев и топъл пай. А днес ще ги превърнем в нещо едновременно елементарно и впечатляващо – карамелизирани ябълки с канела и





