Зелена Великденска салата
Зелена Великденска салата

Зелена Великденска салата

Необходими Съставки маруля - 1 бр къдрава краставици - 1 бр. репички - 1 връзка пресен лук - 2 стръка яйца - сварени маслини дресинг олио ябълков оцет сол - на вкус шарена сол * мерки и количества

Дни преди Гергьовден: Рецепта за вкусен агнешки бут с портокалов сок и бяло вино

Дни преди Гергьовден: Рецепта за вкусен агнешки бут с портокалов сок и бяло вино

Тази рецепта за агнешно с портокалов сок и бяло е изключително вкусна. Месото става крехко и ароматно. Продукти: - 125 мл портокалов сок, прясно изцеден - 250 мл бяло вино - 60 мл зехтин - 3 скилидки чесън, пресован свързани Идея за Гергьовден: Вкусно агнешко с мед и горчица - 2 супени лъжици мащерка, нарязана - 2 супени лъжици розмарин, нарязан -

Гювечетата на градинаря

Гювечетата на градинаря

Необходими Съставки картофи - 3 - 4 бр. по - големи моркови - 1 бр. (по желание) домати - 2 - 3 бр. чушки - 1 бр. зелена сирене - около 300 г яйца - 3 бр. червен пипер - една щипка черен пипер - една щипка чубрица - за поръсване олио - 3 с.л. сол - на вкус * мерки и количества

Сочно агнешко с картофи на фурна

Сочно агнешко с картофи на фурна

ПРОДУКТИ: за 8 порции 2 кг агнешко бутче 2 кг картофи 5 скилидки чесън 1 ч.л. червен пипер 1 ч.л. черен пипер сол РЕЦЕПТА: Агнешкото бутче (2 кг) се измива, разрязва се няколко пъти с нож, за да се изпече по-лесно и бързо, и се подправя с черен пипер (1 ч.л.), червен пипер (1 ч.л.) и сол. Чесънът (5 скилидки) се обелва и всяка скилидка се разрязва

Лесно и вкусно: Агнешко на фурна

Лесно и вкусно: Агнешко на фурна

Предстои да отбележим Великден и Гергьовден. Празници, на които по традиция на масата има печено. Тази рецепта за агнешко е много лесна за приготвяне и е с гаранция за вкусен резултат, а подготовката не изисква толкова много усилия. Необходими продукти: * агнешка плешка (най-важния продукт 🙂 * пресен лук  – 1 връзка * джоджен – 5 стръка * червен пипер

Овчарски пай с агнешко, гъби и моркови

Овчарски пай с агнешко, гъби и моркови

Обелете и нарежете картофите на едро. Сложете ги да се варят в подсолена вода. След като се сварят ги отцедете. В тиган на средна температура запържете агнешкото с лука, морковите и гъбите. Разбърквайте непрекъснато. Добавете Уорчестъра и соевия сос. След като месото покафенее, свалете от огъня. Сложете го на дъното на тава за печене. Добавете към

Патешко магре с гъбен сос и пюре от моркови

Патешко магре с гъбен сос и пюре от моркови

Необходими Съставки за чипса кожа - от патешкото месо сол чесън - върха на 1 скилидка за морковеното пюре моркови - 300 г чесън - няколко белени скилидки бульон - 2 с.л. зеленчуков зехтин - 1 с.л. кимион - 1 щипка куркума - 1 щипка сол - на вкус черен пипер - на вкус за карамелизирането ябълки 2 бр. сливи - 6 бр. моркови - 2 бр. захар -

Как да приготвите най-крехкото агнешко за празниците

Как да приготвите най-крехкото агнешко за празниците

Необходими продукти за приготвяне на агнешкото: агнешко месо - количество според необходимостта бяло вино - 1 ч.ч.(може и бира, според предпочитанията ви) олио - 80 мл пресен джоджен - 3 - 4 стръка червен пипер - 1 с.л. черен пипер - 1/2 ч.л. Най-сочното агнешко на фурна с ориз и картофи Днес ще ви предложим рецепта за сочно и крехко агнешко, печено

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах