Специалист: Цветът на свинското трябва да е розов или светлочервен, да няма сиви петна по месото, а текстурата да е твърда и еластична
© По Коледа традиционно пазаруваме повече свинско месо. "Около Нова година се засилва търсенето на свинско месо. Наблюдава се увеличение на изкупната цена на живи животни с 4% през последните няколко седмици", заяви изпълнителният директор на Асоциацията на свиневъдите в България Димитър Михайлов. 40% от свинското месо на пазара е българско. Около
Специалист каза за какво да внимаваме, когато купуваме свинско
© По Коледа традиционно пазаруваме повече свинско месо. "Около Нова година се засилва търсенето на свинско месо. Наблюдава се увеличение на изкупната цена на живи животни с 4% през последните няколко седмици", заяви изпълнителният директор на Асоциацията на свиневъдите в България Димитър Михайлов. 40% от свинското месо на пазара е българско. Около
Специалист: Цветът на свинското трябва да е розов или светлочервен, да няма сиви петна по месото, а текстурата да е твърда и еластична
© По Коледа традиционно пазаруваме повече свинско месо. "Около Нова година се засилва търсенето на свинско месо. Наблюдава се увеличение на изкупната цена на живи животни с 4% през последните няколко седмици", заяви изпълнителният директор на Асоциацията на свиневъдите в България Димитър Михайлов. 40% от свинското месо на пазара е българско. Около
Специалист: Цветът на свинското трябва да е розов или светлочервен, да няма сиви петна по месото, а текстурата да е твърда и еластична
© По Коледа традиционно пазаруваме повече свинско месо. "Около Нова година се засилва търсенето на свинско месо. Наблюдава се увеличение на изкупната цена на живи животни с 4% през последните няколко седмици", заяви изпълнителният директор на Асоциацията на свиневъдите в България Димитър Михайлов. 40% от свинското месо на пазара е българско. Около
Специалист: Цветът на свинското трябва да е розов или светлочервен, да няма сиви петна по месото, а текстурата да е твърда и еластична
© По Коледа традиционно пазаруваме повече свинско месо. "Около Нова година се засилва търсенето на свинско месо. Наблюдава се увеличение на изкупната цена на живи животни с 4% през последните няколко седмици", заяви изпълнителният директор на Асоциацията на свиневъдите в България Димитър Михайлов. 40% от свинското месо на пазара е българско. Около